Konfor Mobilya, Fuar Başarısını Özel Gala Gecesi İle KutladıTürkiye’nin en köklü mobilya ve yatak markalarından biri olan Konfor Mobilya, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı devam ederken, Pullman İstanbul Hotel & Convention Center’da paydaşları ve mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle fuar başarısını görkemli bir gala davetiyle kutladı.

Hem fonksiyonel hem de görsel açıdan iddialı koleksiyonlarıyla İstanbul Mobilya Fuar’ında katılımcıların yoğun ilgisini çeken Konfor Mobilya ve Konfor Yatak; sektör paydaşları, çözüm ortakları ve mobilya sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla özel bir davet gerçekleştirdi.

Türkiye’nin öncü mobilya markalarından, ev dekorasyonunu adeta sanata dönüştüren koleksiyonları ile dikkat çeken Konfor Grup bünyesinde yer alan Konfor Mobilya’nın gala davetinin açılış konuşmasını Konfor Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çetmen yaptı. Konfor Grup’un 45 yıllık büyüme serüveninin çözüm ortakları ile paylaşıldığı gecede yaklaşık 500 davetli ağırlandı.

Sunuculuğunu Seda Çelik’in yaptığı gecede sahne alan Melek Mosso, seçkin davetlilere oldukça eğlenceli saatler yaşattı.

Konfor Mobilya Hakkında

1978 yılından itibaren mobilya sektöründe faaliyet gösteren; İzmir’den yola çıkarak hızla büyüyen, yenilikçi ve trend tasarımlarını dünyanın birçok noktasına ihracat gerçekleştiren Konfor Mobilya, 2018 yılında yeni marka kimliği oluşturularak ilk konsept mağazasını açtı. Tasarım merkezi ekonomi bakanlığı tarafından onaylandı.

2021 yılında Türkiye geneli tek kampüste en büyük fabrika inşaatı olacak bir üretim yatırımı gerçekleştiren Konfor Mobilya toplam 34 mağazası ile faaliyet göstermekte ve 32 ülkeye ihracat yapmaktadır. Çok yakında 163.000 metrekarelik yeni kampüsünde üretimine devam edecek Konfor Mobilya, 70.000 metrekareyi aşan satış alanıyla dikkat çekmektedir.

2024 yılı itibariyle, Konfor Mobilya, Çetmen Mobilya ve Konfor Yatak markaları Konfor Grup çatı markası altında hizmet vermeye devam etmektedir.