SOOSILKY, LABORATUVAR PIRLANTALI ÜRÜNLERLE ZAMANSIZ TASARIMLAR SUNUYOR

“Işılda” mottosuyla 2022 yılında kurulan  SooSilky, mücevherin büyüsünü, laboratuvar pırlantasının ışıltısıyla buluşturarak kadınların beğenisine sunuyor. İpek Gümüşoğlu’nun kurucusu ve tasarımcısı olduğu SooSilky, laboratuvar pırlantalı takıları, zamansız ve ikonik tasarımlarla yorumlayarak bütçe dostu mücevherler üretiyor.

SooSilky mücevherlerini 925 ayar gümüş üzerine rodyum kaplama olması farklı kılıyor. Rodyum kaplaması sayesinde kararma olmayan ürünler, kadınların her anında eşlik ediyor. LaboratuVar ortamında üretilen radyant kesim, F ve I rengi en temiz ve kaliteli laboratuvar pırlantaları kullanılarak üretilen mücevherler, pırlantadan ayırt edilemeyecek bir ışıltı sunuyor.

 Aynı zamanda 14 ve 18 ayar altın ürünlerin abanoz ağacı, akuamarin ametist, sitrin, mozanit, yakut, zümrüt gibi kıymetli ve doğal taşlarla da tasarımlar sunan marka, kişiye özel mücevherler üreterek, kadınlara kendini kıymetli hissettirmenin kapılarını açıyor. 

SooSilky mücevherleri; Nişantaşı, Galataport, Emaar Square AVM ve Florya Giziagate, Gizia, Brandroom, Mutlu Mikrop Akmerkez’de satışa sunuluyor.